PORTO FINO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1538 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Porto Fino. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 19:59 Ontzettend lekkere pasta gegeten, en grote porties! Kan je de volgende dag nog van eten. De pizza was ook heerlijk. Wel 1 van de beste in Spijkenisse. Bedankt!
27 mei 2024 om 10:30 heerlijke pizza`s, en op tijd bezorgd
26 mei 2024 om 20:15 Wienerschnitzel besteld, heel slecht. Waren 3 dezelfde stukken ....vlees wil ik het nieteens noemen... leken wel kipburgers. Bar slecht en dat voor 20 euro!! Pizza's waren wel oke.
19 mei 2024 om 20:16 Old fries. Food looks not really good. Kaosalon just with salad. No tomato, no cucumber, no onion. Berry poor food. Not gonna order again. Turkish bread looks like a pita. No passion in this food. No any care about taste
17 mei 2024 om 0:23 Ik heb 10 eruo betaald voor ije een iets van 2 hap
3 mei 2024 om 20:56 Eten was laat Eten was lauw, , gedeelte bestelling was vergeten, kwam later,dit was echt koud. Ik ben dit niet van hen gewend, viel erg tegen
1 mei 2024 om 12:24 Eten was zeer weinig een schotel met met slappe patat zo weinig vlees en zulke slechte salade en dan 16 euro vragen belachelijk Een broodje döner voor 10 euro met meer sla dan vlees echt belachelijk gewoon hier ga ik nooit meer bestellen !!!!!!!!!!!!
23 apr 2024 om 18:20 het werd ruim half uur te laat bezorgt hadden voor 16.14 besteld en kwam ruim half uur later aan
16 apr 2024 om 20:02 Eindelijk weer een goede kapsalon gevonden! En lekker op tijd bezorgd
14 apr 2024 om 19:16 Altijd goed en lekker eten
6 apr 2024 om 21:02 Super snel en lekker zo als altijd
1 apr 2024 om 21:32 Bezorgtijd duurde ruim een half uur langer dan aangegeven. Pizza was lauw en smakeloos .