PORTO FINO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Porto Fino. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 14:54 Prima en voor een zaterdagavond gewoon snel bezorgd.
27 jan 2023 om 20:32 Zoals altijd weer goed warm en goede kwaliteit.
22 jan 2023 om 18:58 We hebben het net snel maar deze keer was de kapsalon smaakloos en de spareribs week zonde van het geld ik hoop dat het voor de rest van de mensen wel goed was . Dus Porto Fino jammer voor uw restaurant deze keer kan ik niet meer van maken.
22 jan 2023 om 12:29 pizza calzone besteld deze was heerlijk en warm. Bezorgtijd was precies wat er afgelopen was
20 jan 2023 om 19:25 Prima bezorging, goed eten
20 jan 2023 om 14:34 Zoals altijd TOP.
18 jan 2023 om 1:13 Pizza met ham? Moest de ham zoeken. Pizza’s smaakte ook niet lekker. Erg droog.
14 jan 2023 om 22:07 Super lekker en heel snel bezorgd ...voor herhaling vatbaar
14 jan 2023 om 0:34 Ik vond het niet lekker want speribs was echt zout en niet zoet. Geen goeie ervaring
13 jan 2023 om 21:57 Het eten was supergoed, smakelijk en goed en netjes verpakt
10 jan 2023 om 19:07 Ons eten was verkeerd bezorgd. Een bijkomend dingetje, mijn adres en telefoonnummer staan op de bestelling vermeld. Dat vind ik niet zo fijn. Het na gebrachte eten was ook nog is aangebrand. Geen fijne ervaring dus!